Wood be Hero Skateshop » Skateles » Reviews en ervaringen

Wat vond je van de skateboard- of longboardlessen?

Je helpt ons enorm als je ons laat weten wat je van de skateboardlessen of longboardlessen vond! Misschien heb je tips of vette tricks voor ons. Je wilt gewoon je ervaring delen met anderen of je mening geven over ons. Heel graag! We willen ons namelijk blijven verbeteren en dat kan alleen als je ons vertelt hoe we dat moeten doen! Dus add your comment below en no worries! Je mailadres toont niet bij je comment!

Add comment

Comments

Christine
3 months ago

In juni 3 x longboard les gevolgd van Gabriel en Tom via woodbehero. Ik merkte dat ik tegen het limiet zat van wat ik zelf kon leren via video’s. In 3 lessen de basis van het borden geleerd, waardoor ik nu veel zekerder op pad kan.
Doordat je met een kleine groep bent leer je ook veel van elkaar en zijn de lessen ook erg gezellig!

Mats Grijsen
a year ago

Ontzettend leuke hobby erbij. De positieve energie en de passie van Doug en Clara straalt over op de jonge boarders. Resultaat is regelmatig op diverse skatepleintjes in de regio met z’n vriendjes/vriendinnetjes. Erg leuk. Keep up the good work.

Kay Harteveld
a year ago

Heel erg leuk. Veel geleerd. Doug en Clara doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Zonnebrand op warme dagen, drinken en heel veel aandacht. Top

floralie
a year ago

de skatelessen zijn geweldig! en Doug is een superleraar! in een heel korte tijd heel veel geleerd.we kijken uit naar de next level cursus :)

Pancha
a year ago

Onze zoon van zeven heeft skateboardlessen gevolgd. Hij vond het geweldig. Goed om te zien hoe snel jonge kinderen het leren. Hij heeft er een leuke hobby bij!