Wood be Hero Skateshop » Skateles » Reviews en ervaringen

Wat vond je van de skateboardlessen?

Je helpt ons enorm als je ons laat weten wat je van de skateboardlessen vond! Misschien heb je tips of vette tricks voor ons. Je wilt gewoon je ervaring delen met anderen of je mening geven over ons. Heel graag! We willen ons namelijk blijven verbeteren en dat kan alleen als je ons vertelt hoe we dat moeten doen! Dus add your comment below en no worries! Je mailadres toont niet bij je comment!

Add comment

Comments

Mats Grijsen
7 months ago

Ontzettend leuke hobby erbij. De positieve energie en de passie van Doug en Clara straalt over op de jonge boarders. Resultaat is regelmatig op diverse skatepleintjes in de regio met z’n vriendjes/vriendinnetjes. Erg leuk. Keep up the good work.

Kay Harteveld
7 months ago

Heel erg leuk. Veel geleerd. Doug en Clara doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Zonnebrand op warme dagen, drinken en heel veel aandacht. Top

floralie
7 months ago

de skatelessen zijn geweldig! en Doug is een superleraar! in een heel korte tijd heel veel geleerd.we kijken uit naar de next level cursus :)

Pancha
7 months ago

Onze zoon van zeven heeft skateboardlessen gevolgd. Hij vond het geweldig. Goed om te zien hoe snel jonge kinderen het leren. Hij heeft er een leuke hobby bij!