Wood be Hero Skateshop » Skateles » Skateboardlessen - volwassenen

Skateboardles - volwassenen

vanaf 16 jaar

Ooit geskateboard en wil je het weer oppakken of wil je gewoon beginnen met skateboarden, maar je weet niet zo goed hoe? Bij Wood be Hero Skateshop uit Oegstgeest leer je in 3 lessen van 1,5 uur veilig de basis van skateboarden, samen met andere jongeren of volwassenen onder begeleiding van een ervaren instructeur.

 

Als je een eigen skateboard hebt, neem die vooral mee. Als je niet zeker weet of je skateboard nog goed is, neem 'm dan ook gewoon mee, we hebben er altijd wel een paar extra mee mocht dat nodig zijn.

Het is verstandig om een helm, knie-, elleboog- en polsbeschermers te dragen, maar dat is geheel je eigen vrije keuze! Skateboarden leer je met vallen en opstaan. Heb je geen materiaal? Geen zorgen, je kunt dat allemaal van ons lenen.

Locatie
We starten in het Hofbrouckerpark in Oegstgeest en de locatie van de andere 2 lessen bepalen we in overleg, dus dat kan zomaar in Leiderdorp zijn, Katwijk of Noordwijkerhout, als iedereen dat wilt! Mocht je geen vervoer hebben, dan rijd je gewoon mee in de skateboardbus!

Planning 

Deze planning kan pas echt doorgaan als de overheid ook buitensporten vrijgeeft voor volwassenen. Dit zal waarschijnlijk een week voor 1 juni bekend worden gemaakt, dus vooralsnog is deze planning onder voorbehoud.

3 skatelessen tijd locatie
dinsdag 9 juni 19:00u - 20:30u Hofbrouckerpark Oegstgeest
dinsdag 16 juni 19:00u - 20:30u in overleg
dinsdag 23 juni 19:00u - 20:30u in overleg

Geen materiaal? Geen zorgen! Dat kun je gewoon van ons lenen!

Inschrijfformulier skateboardlessen vanaf 16 jaar


INSCHRIJFFORMULIER SKATEBOARDLES VOOR VOLWASSENEN

Ow ja! Heb je de algemene voorwaarden gelezen?

Wat als het regent?

In principe gaan de skatelessen altijd door, behalve als het regent. We volgen de voorspelling van Buienradar.nl en als deze website een uur van te voren regen voorspelt, dan blazen we de les af, dat laten we je natuurlijk even weten via Whatsapp! De gemiste les wordt achter de laatste les van het rooster geplakt.

Lees alle meest gestelde vragen