WIJ BEZORGEN GRATIS in de gemeenten Alphen a/d Rijn, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude #supportyourlocalskateshop

Skateboardles - volwassenen

vanaf 16 jaar

Ooit geskateboard en wil je het weer oppakken of wil je gewoon beginnen met skateboarden, maar je weet niet zo goed hoe? Bij Wood be Hero Skateschool in Oegstgeest leer je in 3 lessen van 1,5 uur (weer) veilig skateboarden, samen met andere jongeren en/of volwassenen onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Deze 3 lessen zijn geschikt voor als je weer wilt beginnen met skaten. Ook als je nog nooit eerder hebt geskated en je wilt het leren, dan kun je prima aan deze lessen meedoen! Het is altijd goed om met skateboarders te skaten die het beter kunnen dan jijzelf :)

Het is verstandig om een helm, knie-, elleboog- en polsbeschermers te dragen, maar dat is geheel je eigen vrije keuze! Skateboarden leer je met vallen en opstaan. Heb je geen materiaal? Geen zorgen, je kunt dat allemaal van ons lenen.

Locatie, tijd en kosten van de skatelessen

De skateboardlessen voor volwassenen zijn dinsdagavond van 19:30u - 20:30u, een les duurt dus 1,5 uurDe kosten van 3 lessen zijn 75 euro.

PLANNING NAJAAR 2022
dinsdag 6 september 19:00u - 20:30u
dinsdag 13 september 19:00u - 20:30u
dinsdag 20 september 19:00u - 20:30u

Geen materiaal? Geen zorgen! Dat kun je gewoon van ons lenen!

Schrijf je nu in voor skateboardles vanaf 16 jaar!!!


INSCHRIJFFORMULIER SKATEBOARDLES VOOR VOLWASSENEN


Ow ja! Heb je de algemene voorwaarden gelezen?

Wat als het regent?

In principe gaan de skatelessen altijd door, behalve als het regent. We volgen de voorspelling van Buienradar.nl en als deze website een uur van te voren regen voorspelt, dan blazen we de les af, dat laten we je natuurlijk even weten via Whatsapp! De gemiste les wordt achter de laatste les van het rooster geplakt.

Lees alle meest gestelde vragen