Wood be Hero Skateshop » Longboardlessen - jeugd

Longboardles

vanaf 9 jaar

Wil je leren longboarden, maar je weet niet zo goed hoe je moet beginnen? Wat kun je eigenlijk allemaal met zo'n plank?

In 3 exclusieve lessen van 1,5 uur met maximaal 5 personen zorgt onze ervaren longboardinstructeur ervoor dat je de basis van het longboarden onder de knie krijgt, zodat jij veilig kunt gaan cruizen!

Je leert dus in 3 lessen veilig de basis van longboarden bij Wood be Hero Skateshop in Oegstgeest vlakbij Leiden in een kleine groep van maximaal 5 deelnemers, dus er is maar beperkt plek! Je leert tijdens deze crash course longboarden steppen, remmen, carven, cruizen.

Longboard en bescherming

Neem lekker je eigen longboard mee en als je die niet hebt, dan leen je 'm van ons. Veiligheid stellen we voorop, daarom vinden we het belangrijk dat je een helm, knie-, elleboog- en polsbeschermers draagt. Als je die niet hebt, dan kun je al die spullen natuurlijk van ons lenen.

Locatie longboardles
De lessen zijn op parkeerplaats bosgebied Rhijngeest aan de Endegeesterstraatweg tegenover kasteel Endegeest in Oegstgeest

Planning longboardlessen vanaf 9 jaar

3 longboardlessen tijd locatie
donderdag 11 juni 16:00u - 17:30u parkeerplaats bosgebied Rhijngeest
donderdag 18 juni 16:00u - 17:30u parkeerplaats bosgebied Rhijngeest
donderdag 25 juni 16:00u - 17:30u parkeerplaats bosgebied Rhijngeest

Geen materiaal? Geen zorgen! Dat kun je gewoon van ons lenen!

Inschrijfformulier longboardlessen vanaf 9 jaar


INSCHRIJFFORMULIER 3 LONGBOARDLESSEN VANAF 9 JAAR

Ow ja! Heb je de algemene voorwaarden gelezen?

Wat als het regent?

In principe gaan de longboardlessen altijd door, behalve als het regent. We volgen de voorspelling van Buienradar.nl en als deze website een uur van te voren regen voorspelt, dan blazen we de les af, dat laten we je natuurlijk even weten via Whatsapp! De gemiste les wordt achter de laatste les van het rooster geplakt.