Wood be Hero Skateshop » Skateboardkamp

Super Orange Skateboarding kamp - zomervakantie 2019

vanaf 12 jaar - Do you speak English? Great, we do too! Contact us if you want to know more!

Ga je mee in de laatste week van de zomervakantie naar vette indoor en outdoor skateboardparken op maximaal een uur rijden vanaf Leiden? We vertrekken om 10:00u vanaf Wood be Hero Skateshop in Oegstgeest en je bent rond 16:00u weer terug. 

Van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus - 5 dagen lang alleen maar skaten, skaten en nog eens skaten! Geen les, wel tips en tricks, dus je skills zullen zéker beter worden! Je moet dus al wel kunnen skaten :)

Iedere dag een ander skateboardpark

Iedere dag ga je met de Super Orange Skateboarding Shuttle naar een indoor en outdoor skatepark op maximaal een uur rijden vanaf Wood be Hero Skateshop. We skaten het liefst buiten, maar als het regent, gaan we naar een vet indoorpark. 's Avonds ben je gewoon lekker thuis en slaap je in je eigen bedje om de volgende dag weer vol energie weer met de skateboardbus mee te gaan!

Wat neem je mee?

Als jij je eigen eten, drinken, skateboard en overige gear meebrengt, dan zorgen wij voor de rest. Uiteraard krijg je ook zo'n super vet Super Orange Skateboarding T-shirt! Een betere manier om het schooljaar te gaan beginnen, bestaat niet!

Schrijf je snel in, er is beperkt plek! 

Zodra we je inschrijving hebben ontvangen, nemen we contact met je op.

Het kamp is vanaf 12 jaar en ouder en je moet wel kunnen skateboarden, hoeft niet heel goed hoor, gewoon een beetje is prima!

Vergeet trouwens niet de algemene voorwaarden te lezen!

Inschrijfformulier Skateboardkamp zomer 2019