ALL ABOARD THE SKATEBOARDBUS!!!

vanaf 12 jaar

Ga je zondag mee naar een vet indoor of outdoor skateboardpark op maximaal een uur rijden? We vertrekken om 12:00u vanaf Wood be Hero Skateshop in Oegstgeest en je bent rond 17:30u weer terug. Je hebt dan nog lekker wat aan je avond.

Zondag dus, lekker skateboarden! Geen les, wel tips en tricks. Je skills zullen zéker beter worden! Je moet dus al wel kunnen skaten én ouder zijn dan 12 jaar, want het is best een lange dag :)

De hele zondagmiddag skaten

De skateboardbus vertrek op zondag vanaf Wood be Hero Skateshop om 12:00u naar een indoor of outdoor skatepark op ongeveer een uur rijden afstand. Dus denk aan Skatepark NOORD, Skateland, Skatepark Utrecht of Dordrecht. Om 17:30u ben je weer terug in de shop, zodat je nog alle tijd hebt om te koken, te studeren of lekker op de bank te hangen.

  • Leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Kosten 35,- euro per keer óf 99,95 euro voor 3x
    Dit is incl. vervoer, entree skatepark, snack, drinken en professionele begeleiding. 

Opstappen en afdroppen: Wood be Hero Skateshop, de Kempenaerstraat 97 in Oegstgeest

Wat neem je mee?

Als jij je skateboard en overige gear meebrengt, dan zorgen wij dat je heel de dag niets anders doet dan skaten, samen met anderen. Ook hebben wij snacks en drinken bij ons. Een betere manier om het weekend af te sluiten, bestaat niet! BTW, als het écht nodig is, kun je ook gear van ons lenen.

Ga ook mee met de Skateboardbus! 

Er is plek voor 6 personen en de bus rijdt al met 3 personen. Zodra we je reservering hebben ontvangen, nemen we contact met je op. 

De Skateboardbus is vanaf 12 jaar en ouder en je moet zelfstandig kunnen skateboarden, hoeft niet heel goed hoor, gewoon een beetje is prima!

Vergeet trouwens niet de algemene voorwaarden te lezen!


RESERVEER EEN PLEK IN DE SKATEBOARDBUS