Bestel vóór 13:00u en WIJ BEZORGEN DE VOLGENDE DAG GRATIS in de gemeenten Alphen a/d Rijn, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude. Pinnen aan de deur! Appen kan ook: 071 528 40 33 #supportyourlocalskateshop

Wood be Hero Skateshop » Skateles » Skateboardlessen - jeugd » Betaalpagina-4-skatelessen

Leuk dat je komt skateboarden!!

Wat geweldig leuk dat jij of je kind wilt leren skateboarden! Het volgen van skateboardlessen bij Wood be Hero Skateshop is een goede en vooral veilige manier om te leren skateboarden of om je skateboardtechnieken te verfijnen en te verbeteren.

Je leert goed skateboarden door persoonlijke begeleiding van een ervaren gecertificeerde instructeur. Het is een uur van gegarandeerd plezier en bovenop dit alles is het ook nog 'ns lekker buiten!

Betaal hier je 4 skatelessen online

Betaal hier voor de 4 skateboardlessen ››

 

Liever betalen met pin of overmaken?

Je kunt ook langskomen in de skateshop om de skatelessen te komen pinnen, wel zo gezellig! Als je het liever overmaakt, dan kan dat op ons rekeningnummer NL47 INGB 0007 6348 20 t.a.v. Super Orange Skateboarding.

Als het goed is, heb je onze algemene voorwaarden gelezen, je vindt ze hier nog een keertje

Materiaal en kleding

Toen je je inschreef voor de skatelessen, heb je aangeven of je materiaal wilt lenen of niet. We nemen het voor je mee en voor aanvang van de skateles, kun je alles rustig passen. Kom daarom 10 minuten eerder. Trek ook gemakkelijk zittende kleding aan en vergeet vooral je skateboardschoen niet. Sportschoenen met platte zolen zijn ook prima. Hoge sokken zijn ook absoluut aan te raden!

Wat te doen bij regen?

Als het regent gaat de skateles niet door. Het park is te glad en daardoor niet veilig, ook is het niet goed voor het materiaal. We houden het weerbericht van Buienradar.nl aan: als een uur van te voren regen wordt voorspeld, dan gaat de les niet door. Uiteraard ontvang je dan van ons een app-bericht. De gecancelde les wordt meestal aan de reeks van 5 vastgeplakt, dus als les 6. Of we maken van de laatste les een dubbele les. Het kan natuurlijk zo zijn dat 2x de les wordt geannuleerd vanwege het weer, dan is er ook nog een les 7. We zullen dus tot 2x toe een nieuwe les voorstellen als het weer niet meezit. Er zit dus een weerrisico aan, omdat het een buitensport is.

Lees alle meestgestelde vragen over skateboardlessen