Wood be Hero Skateshop » Indoor skateboardles in Leiden

Indoor skateles voor beginners in Leiden

vanaf 6 jaar

Je kunt deze winter op woensdag van 8 januari 2020 t/m 5 februari 2020 van 14:15u - 15:15u ook binnen leren skateboarden in de Wibar in Leiden! Net zoals buiten leer je in 5 lessen van een uur de basis van skateboarden, maar dan indoor.

Het volgen van skateboardlessen van Wood be Hero Skateshop is een goede en vooral veilige manier om te leren skateboarden. Zodat je zelf of samen met anderen verder kunt komen met skateboarden. Skateles is vanaf 6 jaar.

Skateboardles voor beginners

Tijdens de skateboardlessen leer je:

  • Goed staan, pushen, sturen, slalommen en stoppen
  • Tic tacs
  • Eenvoudige tricks
  • Je eigen grenzen en deze te verleggen
  • De terminologie en de etiquettes van het skateboarden

 

Kortom, je leert de basis om goed te kunnen skateboarden door persoonlijke begeleiding van een gecertificeerd instructeur. Bovenop dit alles is het een uur van gegarandeerd plezier!

 

Geen materiaal? Geen zorgen! Dat kun je gewoon van ons lenen!

Skateboarden in de Wibar?

De Wibar is hét nieuwe culturele jongerencentrum op het industrieterrein de Waard in Leiden! Het is een initiatief van de heren van Doorgedraaid: Bo, Len en Cas - en Erik van MyHouse. Regelmatig worden hier vette events georganiseerd en wij van Wood be Hero Skateshop verzorgen er nu ook skatelessen op woensdag van 8 januari 2020 t/m 5 februari 2020 van 14:15u - 15:15u!

Inschrijfformulier 5 skateboardlessen in de Wibar

Vergeet de algemene voorwaarden niet te lezen