Bestel vóór 13:00u en WIJ BEZORGEN DE VOLGENDE DAG GRATIS in de gemeenten Alphen a/d Rijn, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude. Pinnen aan de deur! Appen kan ook: 071 528 40 33 #supportyourlocalskateshop

Wood be Hero Skateshop » Skateles » Longboardlessen

Longboardles

Wil je lekker kunnen cruizen door Leiden, over de boulevard van Noordwijk, Katwijk, Scheveningen of door de polders bij Alphen? Wil je je longboard gaan gebruiken als vervoermiddel naar de trein? Dan is nu je kans! In 3 exclusieve lessen van 1,5 uur zorgen onze ervaren longboardinstructeurs ervoor dat je longboarden onder de knie krijgt, zodat jij veilig kunt gaan cruizen en volwaardig kunt deelnemen aan de straat! Zie je jezelf al gaan op een warme zomeravond over de fietspaden en langs het strand?

Je leert dus in 3 lessen veilig longboarden bij Wood be Hero Skateshop in Oegstgeest vlakbij Leiden in een kleine groep van maximaal 5 deelnemers, dus er is maar beperkt plek! Je leert tijdens deze crash course longboarden steppen, remmen, carven, anticiperen, snelheid maken, van een stoepje af en alle andere vaardigheden die je nodig hebt om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen.

Longboard en bescherming

Neem lekker je eigen longboard mee en als je die niet hebt, dan leen je 'm van ons. Het is ook verstandig om een helm, knie-, elleboog- en polsbeschermers te dragen, maar dat is je eigen vrije keuze. We willen wel graag dat je minstens kniebeschermers draagt, dat is écht beter voor je zelfvertrouwen :) Al die spullen kun je natuurlijk ook van ons lenen.

Locatie, tijd en kosten van de skatelessen
De longboardlessen voor volwassenen zijn donderdagavond van 19:00u - 20:30u, een les duurt dus 1,5 uur.De kosten van 3 lessen zijn 75 euro.

De eerste 2 longboardlessen zijn op parkeerplaats bosgebied Rhijngeest aan de Endegeesterstraatweg tegenover kasteel Endegeest in Oegstgeest, tussen Leiden en Katwijk in om te kijken wat je al kunt en om die basis goed onder de knie te krijgen. De derde les gaan we een rondje cruizen met elkaar om je skills in de praktijk uit te voeren.

Planning longboardlessen

Donderdagavond van 19:00u - 20:30u 

Voorjaar

20 mei
27 mei
3 juni

Zomer

1 juli
8 juli
15 juli

Geen materiaal? Geen zorgen! Dat kun je gewoon van ons lenen!

Schrijf je nu in voor longboardlessen 


INSCHRIJFFORMULIER 3 LONGBOARDLESSEN VA. 16 JAAROw ja! Heb je de algemene voorwaarden gelezen?

Wat als het regent?

In principe gaan de longboardlessen altijd door, behalve als het regent. We volgen de voorspelling van Buienradar.nl en als deze website een uur van te voren regen voorspelt, dan blazen we de les af, dat laten we je natuurlijk even weten via Whatsapp! De gemiste les wordt achter de laatste les van het rooster geplakt.