Bestel vóór 13:00u en wij bezorgen DEZELFDE DAG NOG én GRATIS in de gemeenten Alphen a/d Rijn, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude. Pinnen aan de deur! Appen kan ook: 06 19 81 20 51 #supportyourlocalskateshop

Wood be Hero Skateshop » Skateles » Longboardlessen

Longboardles

Wil je lekker kunnen cruizen door Leiden, over de boulevard van Noordwijk, Katwijk, Scheveningen of door de polders bij Alphen? Wil je je longboard gaan gebruiken als vervoermiddel naar de trein? Dan is nu je kans! In 3 exclusieve lessen van 1,5 uur zorgen onze ervaren longboardinstructeurs ervoor dat je longboarden onder de knie krijgt, zodat jij veilig kunt gaan cruizen en volwaardig kunt deelnemen aan de straat! Zie je jezelf al gaan op een warme zomeravond over de fietspaden en langs het strand?

Je leert dus in 3 lessen veilig longboarden bij Wood be Hero Skateshop in Oegstgeest vlakbij Leiden in een kleine groep van maximaal 5 deelnemers, dus er is maar beperkt plek! Je leert tijdens deze crash course longboarden steppen, remmen, carven, anticiperen, snelheid maken, van een stoepje af en alle andere vaardigheden die je nodig hebt om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen.

Longboard en bescherming

Neem lekker je eigen longboard mee en als je die niet hebt, dan leen je 'm van ons. Het is ook verstandig om een helm, knie-, elleboog- en polsbeschermers te dragen, maar dat is je eigen vrije keuze. We willen wel graag dat je minstens kniebeschermers draagt, dat is écht beter voor je zelfvertrouwen :) Al die spullen kun je natuurlijk ook van ons lenen.

Locatie longboardles
De eerste les is op parkeerplaats bosgebied Rhijngeest aan de Endegeesterstraatweg tegenover kasteel Endegeest in Oegstgeest om te kijken wat je al kan en om die basis goed onder de knie te krijgen. De locatie van de andere 2 lessen bepalen we met elkaar in overleg, dus we kunnen gaan cruizen in de polder of langs het strand of door de duinen om verder te werken aan je skills. Mocht je geen vervoer hebben, dan rijd je gewoon mee in de skateboardbus!

Planning - september

3 longboardlessen tijd 10 t/m 15 jaar tijd 16+ locatie
donderdag 10 september 16:00 - 17:30u 19:00u - 20:30u Endegeest parkeerplaats
donderdag 17 september 16:00 - 17:30u 19:00u - 20:30u Endegeest parkeerplaats
donderdag 24 september 16:00 - 17:30u 19:00u - 20:30u ritje

Geen materiaal? Geen zorgen! Dat kun je gewoon van ons lenen!

Inschrijfformulier longboardlessen 


INSCHRIJFFORMULIER 3 LONGBOARDLESSEN VA. 16 JAAR

Ow ja! Heb je de algemene voorwaarden gelezen?

Wat als het regent?

In principe gaan de longboardlessen altijd door, behalve als het regent. We volgen de voorspelling van Buienradar.nl en als deze website een uur van te voren regen voorspelt, dan blazen we de les af, dat laten we je natuurlijk even weten via Whatsapp! De gemiste les wordt achter de laatste les van het rooster geplakt.