WIJ BEZORGEN GRATIS in de gemeenten Alphen a/d Rijn, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude #supportyourlocalskateshop

Wood be Hero Skateshop » Skateles » Skateboardlessen - jeugd » Skateles inschrijfformulier jeugd

INSCHRIJVEN SKATELES

Vanaf 6 jaar

Je wilt je gaan inschrijven voor skateboardles. Leuk! Vergeet je de algemene voorwaarden niet te lezen? En als je geen professioneel skateboard of bescherming hebt, dan kun je al die spullen gewoon van ons lenen natuurlijk! Gewoon eventjes aangeven in het formulier hieronder :)

Gaat skateles door als het regent?

Als het regent gaat de skateles niet door. Het park is te glad en daardoor niet veilig, ook is het niet goed voor het materiaal. We houden de voorspelling van Buienradar.nl aan: als een uur van te voren regen wordt voorspeld, dan gaat de les niet door. Als je twijfelt of de les doorgaat in verband met het werk, check de pagina Gaat skateles door?

PLANNING 5 SKATELESSEN - 2022

Je kunt 3 series van 5 skateboardlessen volgen op 3 verschillende niveaus: basis, level 1 en level UP in OEGSTGEEST, LEIDERDORP, VOORSCHOTEN, of SASSENHEIM. 

 

De skateboardlessen vinden altijd plaats op ZONDAGOCHTEND:


BASIS: 10:00u t/m 11:00

Level 1: 11:15u t/m 12:15u

Level UP: 12:30u t/m 13:30u

5 skateboardlessen op zondagochtend locatie
In 2022 28 augustus t/m 25 september OEGSTGEEST, LEIDERDORP, VOORSCHOTEN of SASSENHEIM

Inschrijfformulier skateboardlessen vanaf 6 jaar

INSCHRIJFFORMULIER SKATEBOARDLES VANAF 6 JAAR