Wood be Hero Skateshop » Skateles » Skateboardlessen voor volwassenen

Skateboardles - volwassenen

Vanaf 18 jaar

Ooit geskateboard en wil je het weer oppakken of wil je gewoon beginnen met skateboarden, maar je weet niet zo goed hoe? Bij Wood be Hero Skateshop uit Oegstgeest leer je in 5 lessen veilig de basis van skateboarden, samen met andere volwassenen  onder begeleiding van een ervaren instructeur. 

 

Als je een eigen skateboard uit een gespecialiseerde skateboardwinkel hebt, neem die vooral mee. Het is verstandig om een helm, knie-, elleboog- en polsbeschermers te dragen. Skateboarden leer je namelijk met vallen en opstaan. Heb je geen materiaal? Geen zorgen, je kunt dat allemaal van ons lenen.

Geen materiaal? Geen zorgen! Dat kun je gewoon van ons lenen!

Rooster

Dinsdag 7 april 2020 19:15u - 20:15u

Dinsdag 14 april 2020 19:15u - 20:15u

Dinsdag 21 april 2020 19:15u - 20:15u

Dinsdag 12 mei 2020 19:15u - 20:15u

Dinsdag 19 mei 2020 19:15u - 20:15u

Inschrijfformulier 5 skateboardlessen voor volwassenen

Vergeet trouwens de algemene voorwaarden niet te lezen


Eigen skateboard mee?

Het beste is om tijdens het skaten een "echt" skateboard te gebruiken, dus liever geen longboard, pennyboard of een skateboard van de speelgoedwinkel. Met een goed skateboard beleef je het meeste plezier aan de lessen, alleen dan leer je goed skateboarden! Dus neem vooral je eigen skateboard mee, maar als je twijfelt over je board of je hebt er geen, dan kun je er altijd een van ons lenen. 

Skateboardbescherming verplicht!

Skateboarden leer je het met vallen en opstaan en je doet het geheel op eigen risico, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is daarom verplicht als je jonger bent dan 12 jaar om tijdens de lessen van Wood be Hero een helm, knie-, pols en elleboogbeschermers te dragen Je kunt deze spullen gewoon van ons lenen. Natuurlijk mag je ook je eigen helm en beschermers meebrengen.

Vergeet trouwens geen dichte schoenen te dragen!

12 jaar of ouder? 

Als je 12 jaar of ouder bent, dan is de keuze om bescherming te dragen aan de ouder/voogd. De ouder/voogd vinkt op het inschrijfformulier aan of de deelnemer wel of niet met bescherming moet skateboarden. De instructeur van Wood be Hero ziet er op toe, dat de afspraak wordt nageleefd.

Lees alle meest gestelde vragen