WIJ BEZORGEN GRATIS in de gemeenten Alphen a/d Rijn, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude #supportyourlocalskateshop

Gaat skateles door?

In een perfecte wereld is het altijd prima weer om buiten te skaten, maar jammer joh... we wonen in Nederland. Als het regent, dan gaan de lessen niet door: te glad, dus niet veilig en slecht voor het materiaal.

Mocht er regen op jouw skatelesdag voorspelt worden, dan zie je uiterlijk 1 uur voordat je les begint op deze pagina of je les doorgaat of niet. We houden de voorspellingen van Buienradar.nl aan, doe jij dat ook?

 

  • DE SKATELESSEN OP ZONDAG 25 SEPTEMBER GAAN WEL DOOR.

Gaat skateles door als het regent?

Als het regent gaat de skateles niet door. Het park is te glad en daardoor niet veilig, ook is het niet goed voor het materiaal. We houden het weerbericht van Buienradar.nl aan: als een uur van te voren regen wordt voorspeld, dan gaat de les niet door. Als je twijfelt of de les doorgaat in verband met het werk, check de pagina Gaat skateles door?

De gecancelde les wordt aan de reeks van 5 vastgeplakt, dus als les 6. Het kan natuurlijk zo zijn dat 2x de les wordt geannuleerd vanwege het weer, dan is er ook nog een les 7. We zullen dus tot 2x toe een nieuwe les organiseren als het weer niet meezit. Er zit dus een weerrisico aan, omdat het een buitensport is. 

 

Omdat jij bij skateboardles bij Wood be Hero volgt, krijg je 10% korting op een compleet skateboard, helm of skatebescherming! Vraag ernaar in de skateshop.

Een compleet skateboard kopen?

Wist je dat je bij Wood be Hero Skateboard ook een compleet skateboard kan kopen? 

De veiligste helm vind je bij Wood be Hero

Wood be Hero Skateshop verkoopt naast skateboards en longboards, ook skatehelmen!

Skatebescherming om mee te vallen

Investeer in kwalitatief hoofwaardige pols-, knie- en elleboogbeschermers.